Aramid heveder

     
 

Ide kattintva a főoldalra jut, vagy vissza mehet az előző oldalra

 
 
     

     
 

Görgőspálya

görgő gyártás, görgőspáya építés

Görgőspálya könnyű termékek szállítására


Belső üzemek anyagmozgató szállítóeszköze a görgőspálya, melyek kialakításához szükséges elemek fejlesztését cégünk már több éve végzi. Jelenlegi választékból komplex rendszerek építhetők ki. A görgős szállítópálya alkalmazási területe széles körű és változatos, célszerűen alkalmazhatók dobozok, ládák, hordók, raklapok szállítására.

A görgőspálya tipizált elemekből állítható össze, ami lehetővé teszi, hogy a termelési technológia változásának megfelelően a pálya könnyen és gyorsan átépíthető legyen költséges tervezési munka nélkül.

A görgőspályák beruházás szempontjából olcsó szállítóeszközök, egyszerű és biztonságos
berendezések, kezelőszemélyzetet és karbantartást nem igényelnek, így üzemelési költségük minimális.nehéz anyagok szállítása görgősoron

Görgőspálya nehéz termékek szállítására
A nehéz áruk mint raklapok, paletták, öntvények stb... szállítására kialakított pályák. A vázszerkezetük hajlított acéllemezből, keresztkötőkkel merevített szerkezet. A görgőspályák tetszőleges RAL-színben rendelhetők vezetőtárcsákkal ellátva.

Az általánosan alkalmazott görgőátmérő 89 mm dupla vagy szimpla lánckerékkel
ellátva. A hajtás egyik görgőről a másikra kerül át görgőslánc közvetítésével. Motoros és szimpla kivitelben is készülhet.


Teheremelő

teheremelő

Teheremelő

 

Megkülönböztethetünk könnyű és nehéz teher emelő berendezést.


- Könnyű teheremelő

Az emelő alkalmas különféle max. 25 kg súlyú, a keresztirányú hevederen biztonságosan elhelyezhető tárgyak szállítására. A szállítási magasság a vezérlés megfelelő beállításával szabályozható.

Az L alakú állványzatra szerelt vezetősín 2 kocsival teszi lehetővé a függőleges elmozdulást. Az állványra kifeszített bordázott szíjon a meghajtókerék a támkerekek biztosításával mozgatja a vezetőkocsira szerelt keresztirányú szállítószalagot.

- Nehéz teheremelő

Alkalmasak raklapok, paletták, göngyölegek szállítására függőleges irányban.


Amennyiben a berendezésekről részletesebb és bővebb felvilágosítást kér, vagy konkrét anyagmozgatási feladat megoldását igényli, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

 
     


     
 

ELÉRHETŐSÉG

Telefon:
+36 70 360 0182

Név:
Bajczura György

E-Mail:

info@szallitoszalag.hu

Cím:

1096 Budapest,

Telepy u. 13.

Időpont egyeztetésért kérem, hívjon

 
     

     
 

Ide kattintva a főoldalra jut, vagy vissza mehet az előző oldalra

 
Minden jog fentartva C 2005 | Gumilemez és Szállítóelem Technika Kft. | Tel: 06 70 360 0182