Szállítószalag

Görgőspálya, teheremelő

 

görgő gyártás, görgőspáya építés

Szállító görgőspálya könnyű termékek szállítására

 

Belső üzemek anyagmozgató szállítóeszköze a görgőspálya, más néven a görgős sorok is lehetnek, melyek kialakításához szükséges elemek fejlesztését cégünk már több éve végzi. Jelenlegi választékból komplex rendszerek építhetők ki. A görgős szállítópálya alkalmazási területe széles körű és változatos, célszerűen alkalmazhatók dobozok, ládák, hordók, raklapok szállítására.

A szállító görgőspálya tipizált elemekből állítható össze, ami lehetővé teszi, hogy a termelési technológia változásának megfelelően a pálya könnyen és gyorsan átépíthető legyen költséges tervezési munka nélkül.

A görgőspályák beruházás szempontjából olcsó szállítóeszközök, egyszerű és biztonságos
berendezések, kezelőszemélyzetet és karbantartást nem igényelnek, így üzemelési költségük minimális.
 


nehéz anyagok szállítása görgősoron

Görgőspálya nehéz termékek szállítására

 

A nehéz áruk mint raklapok, paletták, öntvények stb... szállítására kialakított pályák. A vázszerkezetük hajlított acéllemezből, keresztkötőkkel merevített szerkezet. A görgőspályák tetszőleges RAL-színben rendelhetők vezetőtárcsákkal ellátva. Az általánosan alkalmazott görgőátmérő 89 mm dupla vagy szimpla lánckerékkel

ellátva. A hajtás egyik görgőről a másikra kerül át görgőslánc közvetítésével. Motoros és szimpla kivitelben is készülhet.


Teheremelő

teheremelő

Teheremelő

 

Megkülönböztethetünk könnyű és nehéz teher emelő berendezést.


- Könnyű teheremelő

Az emelő alkalmas különféle max. 25 kg súlyú, a keresztirányú hevederen biztonságosan elhelyezhető tárgyak szállítására. A szállítási magasság a vezérlés megfelelő beállításával szabályozható.

Az L alakú állványzatra szerelt vezetősín 2 kocsival teszi lehetővé a függőleges elmozdulást. Az állványra kifeszített bordázott szíjon a meghajtókerék a támkerekek biztosításával mozgatja a vezetőkocsira szerelt keresztirányú szállítószalagot.

- Nehéz teheremelő

Alkalmasak raklapok, paletták, göngyölegek szállítására függőleges irányban.


Amennyiben a berendezésekről részletesebb és bővebb felvilágosítást kér, vagy konkrét anyagmozgatási feladat megoldását igényli, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.