Szállítószalag

HEVEDER: Különleges igényeket kielégítő szállító heveder típusok 1

 

 

Kopásálló heveder

Kopásálló heveder (Y)Nagymértékben kopásálló fedlap általános célokra!

Super kopásálló heveder

Szuper kopásálló heveder (X, W)Nagymértékben kopásálló fedlap nagy teljesítményű felhasználáshoz!

A kopásálló gumihevederek alkalmazása olyan helyeken szükségszerű, ahol a szállítandó anyag szerkezete erősen koptató hatású! Amennyiben a szállítandó anyag éles és koptató hatású fokozhatják a borítógumi kopását és előfordulhat a behasadás. Ilyen esetben a olyan borítógumi alkalmazására van szükség, amely a kiváló kopási jellemzők mellett ellenáll a vágó, hasító kölcsönhatásokkal szemben! 

Hőálló heveder

Hőálló heveder

 

Magas hőmérsékletű anyagok szállítása gyorsan tönkreteheti a hevedert. Bizonyos szállítási igények esetében (kohászatban, cementiparban, kerámiaiparban, tégla- és cserépiparban, stb.) olyan hevederek kifejlesztése vált szükségessé, amelyek a normálnál (+60 oC) magasabb hőmérsékleten is használhatók és élettartamuk nem csökken olyan mértékben, hogy a gazdaságos üzemeltetés megkérdőjelezhető legyen.

- T1 típus - *a szállított anyag hőmérséklete max. 125 °C
- T2 típus - *a szállított anyag hőmérséklete max. 150 °C
- T3 típus - *a szállított anyag hőmérséklete max. 210 °C


olajálló heveder

Olajálló heveder

 

Olajos és zsíros anyagokat gyakran kell szállítani, azonban ezek erősen károsítják a gumit. Annak érdekében, hogy a heveder ne hólyagosodjon fel, olaj- és zsírálló minőségű gumit kell használni. Mivel a különböző olajok és zsírok másképpen viselkednek, különböző típusú hevedert szükséges alkalmazni! 

Látogassa meg a htmled.it webhelyet, és használja a legjobb internetes tartalomszerkesztot. Teljesen ingyenes.