Szállítószalag

Szállítószalag váz, elevátor szerkezet gyártás

Könnyűipari szalagváz gyártás: tervezés, kivitelezés

 

A szállítószalag típuscsalád tagjai az ömlesztett anyagok és könnyű darabáruk szállítására kialakított berendezések. Alkalmasak különféle anyagok mozgatására, válogatására, csomagolásához és egyes technológiai folyamatok összekapcsolásához. A váz a típusnak megfelelően  lehet alumíniumprofil, acélprofil. Hossza a szalag kialakításától függően különböző méretű, 1 m-től 6 m-ig lehet.

szállítószalag fix szalagváz Fix szalagváz kis üzemekbe


A szállítószalagok műanyag (PVC) vagy gumi alapanyagú hevederrel kerülnek felszerelésre. Vízszintes szállítás esetén sima, esetleg hullámperemes, nagyobb szállítási szög esetén bordás és hullámperemes kivitelben. A heveder vezetéséről és tartásáról csúszó lapok gondoskodnak.

Az általánosan alkalmazott hevederszélességek:
B=200, 300, 400, 500, 600, 650 mm.


A szükséges szállítóteljesítményt korszerű, villanymotorral egybeépített hajtómű vagy dobmotor biztosítja. A dobmotor INTERROLL, az alkalmazott hajtóművek SEW és LENZE gyártmányúak is lehetnek.A szalagsebesség 0,2 vagy 0,4 m/s, de rendelhetők változtatható sebességű kivitelben is.

 

szállítószalag mobil szalagváz Mobil szalagváz

A szállítószalag rendelésénél gyakori kérés a mobil kialakítás, ilyenkor a berendezés 4 önbeálló, fékes kerékkel is készülhet.Ipari szalagváz gyártás, komplett kavicsszállító és feldolgozórendszerek

kőtörő, adagoló, kőfeldolgozó berendezés Távolsági és adagoló szalagváz

 

A 26 különböző típusú szalagváz tetszőleges méretben készülnek. Egyedi kialakítású görgőkkel, gumírozott hajtó dobbal, rántóköteles vészleállítóval, gumihevederrel. 
Egyedi igényeknek megfelelően történik a gyártás.

 

komplett kavicsfeldolgozó berendezés Komplett kavicsfeldolgozó és szállító rendszerek telepítése 100 %-os garanciával!


Elevátor

elevátor Elevátor szerkezet gyártás

Ömlesztett anyagok függőleges szállítására alkalmas elevátor gyártás, különböző szállítási kapacitáshoz.

Alkalmazása: mezőgazdaságban gabona szárításhoz, malomiparban, cementgyárakban stb.

Amennyiben a berendezésekről részletesebb és bővebb felvilágosítást kér, vagy konkrét anyagmozgatási és feldolgozási feladat megoldását igényli, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.